Om filmstudion

Bodens filmstudio visar 6 långfilmer per termin, vår och höst. Ibland visar vi även kortfilmer i samband med våra ordinarie filmvisningar.

Du som har fyllt 15 år kan bli medlem i vår filmstudio. Som medlem har du möjlighet att se terminens alla filmer för en fast avgift. Från och med vårterminen 2010 är avgiften 250 kronor för vuxna medlemmar. Om du är 15-19 år betalar du bara 150 kronor för en termin.

Vi säljer medlemskort i Sagabiografens foajé innan varje visning. Vi kan endast ta emot kontant betalning.

Vi tillhör Sveriges Förenade Filmstudios (SFF) som du kan läsa mer om längre ner på sidan. Vi får bara visa film för medlemmar och säljer därför medlemskort och inte biljetter.

Vår verksamhet bedrivs ideellt, och vi uppskattar all hjälp vi kan få. Du kan hjälpa oss genom att vara medlem, berätta för andra om vår filmstudio, bidra med åsikter och önskemål vid våra filmvisningar och möten, betygsätta de filmer du ser och bistå oss vid städningen av biosalongen.

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller förslag!

Filmstudions visningar i Boden är möjliga tack vare samarbete med Folkets Hus och ABF i Boden, samt bidrag från Bodens kultur- och fritidsförvaltning. Sagabiografens maskinister har ställt upp ända sedan starten. Ett stort tack till alla som bidrar till filmstudions verksamhet!

Du kan läsa om vår tidigare verksamhet i arkivet. Där finns en förteckning över alla våra visade filmer med publikbetyg.  

Bodens filmstudio finns på Facebook. Gilla oss där så får du automatiska uppdateringar om våra film och vår verksamhet.

 

Sveriges Förenade Filmstudios (SFF) är en fristående ideell organisation som sprider och visar värdefull film. Bodens filmstudio är en av drygt 100 filmklubbar som tillhör SFF.

SFF ger varje år ut en filmkatalog med ungefär 1 700 filmer som kan visas på biograf. Vi bokar alla våra filmer via SFF, som har filmavtal för slutna visningar, vilket medför att vi säljer medlemskort men inte biljetter till enstaka filmer.

 

 

Bodens filmstudio 

  • visar 6 filmer per termin
  • säljer medlemskap per termin
  • får inte sälja enstaka biljetter 
  • medlemskap 15-19 år: 150 kr
  • medlemskap vuxna: 250 kr
  • finns även på Facebook:
    www.facebook.com/bodensfilmstudio

 

 

bodensfilmstudio.se 2007-2013 • kontakt@bodensfilmstudio.se